Minerva HOROSCOP 2020 pentru toate zodiile. Evoluție extraordinară, ”an norocos”

Horoscop
Horoscop

Minerva a prezentat horoscopul pentru 2020.

Astrologul Minerva a fost invitata Mirelei Voicu în emisiunea „Voi cu Voicu" de la Antena 3, unde a prezentat horoscopul pentru anul 2020. Prima parte a anului va aduce o perioadă mai tulbure, însă treptat lucrurile se vor așeza pentru fiecare zodie.

HOROSCOP Berbec

Este un an bun la locul de muncă și pentru implicare în viața personală. În anul 2020 va fi mai puțin impulsiv. Va fi un an care îi va aduce evoluție în carieră. Anul va debuta cu o serie de renovări, fiind preocupat de partea casnică. La capitolul sănătate, organismul său depinde de starea emoțională.  

HOROSCOP Taur

Este un an interesant în ceea ce privește dragostea, romantismul și intimitatea. Sectorul profesionar este extrem de energic în acest an. În 2020, finanțele s-ar putea îmbunătăți considerabil. T 

HOROSCOP Gemeni

În primăvară, vor întâlni o persoană compatibilă cu ei. Profesional, în ultimul an s-au mulțumit să stea în umbră. În 2020, vor fi mai creativi, vor avea idei și propuneri. Se va acutiza nevoia de a fi în prim plan și de a fi recunoscuți pentru ideile pe care le au. Financiar li se îmbunătățete situația, însă trebuie să învețe să cheltuie mai puțin. 

HOROSCOP Rac

Căsătoria, copiii și partenerul vor fi pe primul plan. În anul 2020, vor adăuga și o notă de distracție. Vor dori să ofere o conotație mai aparte relației. Sunt creativi și în relațiile cu cei din jur. Financiar, cu muncă și perseverență, vor elimina obstacolele care apar în calea prosperității lor.  

HOROSCOP Leu

Profesional vor străluci și își vor aduce aportul pentru că sunt cei mai buni strategi și coordonatori. Vor avea un an norocos, mai ales în cea de-a doua parte a anului. La capitolul sănătate trebuie să aibă mare atenție, având probleme destul de mari cu coloana.

HOROSCOP Fecioară

Fecioarele vor renunța la persoanele care nu le mai spun nimic bun. Cei cu un har diplomatic vor reuși să depășească problemele relaționale. Vor avea o schimbare în carieră, în special acele fecioare care lucrează în domeniul comunicării.  

HOROSCOP Balanță

Parteneriatele de afaceri sunt sub semnul discuției, însă construirea unei baze solide îi va destabiliza greu. La capitolul financiar știu cum să își gestioneze banii. 

HOROSCOP Scorpion

Și în anul 2020 au parte de un magnetism care nu îi lasă să cedeze. Vor tinde să păstreze totul în formă și sub controlul lor. În carieră știu să își câștige poziția și locul profesional prin ideile pe care le sugerează celor care sunt pe primul loc.  

HOROSCOP Săgetător

Își extind cercul de relații. Sunt sociabili și încearcă să-și găsească echilibrul și la locul de muncă. Au un ritm constant în ceea ce fac. Trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană.  

HOROSCOP Capricorn

Încearcă să găsească un echilibru între planul financiar și relațional. Din punct de vedere al carierei, este un an mai dramatic. Se vor produce schimbări care nu sunt în concordanță cu ceea ce vor ei. Sunt nevoiți să facă lucruri care nu le plac la capitolul profesional, însă, cu toate acestea, munca respectivă le va aduce bani. 

HOROSCOP Vărsător

Relațiile nu sunt o proritate pentru ei. Pe primul loc se află munca, acolo unde dau dovadă de creativitate și ingeniozitate. Vor avea parte de neliniști în prima parte a anului, însă vor prospera financiar.  

HOROSCOP Pești

Vor evita relațiile care nu le mai aduc nimic, însă au tendința de a fi radicali și în privința relațiilor benefice. Libertate și inițiativă în domeniul profesiei. Încearcă să-și schimbe modul de a lucra. Sunt dispuși să-și asume riscuri profesionale, a spus Minerva la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel