Milionarul din Cluj, care a ucis un tânăr pe trecerea de pietoni, avea permisul suspendat

Potrivit România TV, acesta avea permisul suspendat când a călcat mortal cu mașina un tânăr, care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni.

Contestația omului de afaceri, Daniel Pavel Dumitraș, în privința suspendării permisului său de conducere a fost înregistrată la Judecătoria Cluj, în 28 mai. În data de 6 iunie a survenit o ultimă modificare în dosarul său, potrivit datelor de pe portalul instanței.  Legea spune că permisul să fie predat în termen de cinci zile de la aplicarea sancțiunii, însă omul de afaceri nu a făcut acest lucru deoarece și-a dat seama de faptul că după ce va înregistra contestația în instanță, va rămâne oricum cu dreptul de a circula pe drumurile publice.

Chiar dacă omul de afaceri fusese sancționat, tot pentru încălcarea regulilor de circulație, acesta a continuat să nu țină cont de acestea. După doar două săptămâni, acesta a efectuat o manevră neregulamentară, întorcând mașina pe linie continuă, lângă o trecere de pietoni. Acesta a trecut cu bolidul său peste un tânăr care traversa regulamentar strada.

Vezi și Vasi, ucis pe trecerea de pietoni de un șmecher, înmormântat azi. Mesaj viral: Prietenul meu nu a fost milionar...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel