Milionarul Dan Nicorescu a ajuns aseară la Poliție

Milionarul Dan Nicorescu a fost implicat, ieri, într-un scandal izbucnit de la o banală tamponare. În urma scandalului provocat a ajuns la Secția de Poliție, însoțit de prietena sa care este avocat.

Secția 1 Poliție a fost sesizată, ieri, după-amiază că în zona Dorobanți, un individ face scandal. La fața locului a fost trimis un echipaj de poliție care l-a surprins pe milionarul Dan Nicorescu într-un adevărat recital de epitete la adresa unei femei care, aflată la volanul mașinii personale și efectuând manevra cu spatele, a atins ușor bolidul de lux al milionarului, un Aston Martin.

Femeia a coborât de la volan să vadă ce a făcut dar, până să apuce să spună ceva, milionarul a pornit morișca verbală. Lumea s-a adunat ca la urs și a început să filmeze spectacolul oferit gratis de milionar. Toate părțile implicate în eveniment au ajuns la poliție unde au dat declarații.

(w670)

Conform unor surse judiciare, femeia asupra căreia s-a năpustit verbal milionarul a fost sancționată la legea circulației, iar milionarul a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, Dan Nicorescu susține că a depus plângere pentru distrugere de bunuri. Ancheta este continuată de polițiștii Secției 1. 

Vezi și: Mesajul unui român de etnie maghiară pentru liderul UDMR, Kelemen Hunor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel