Miliardarul japonez care își căuta iubită pentru o plimbare în spațiu a renunțat

Miliardarul japonez care își căuta parteneră ca să călătorească cu el în spațiu a abandonat ideea.

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, 44 ani, a abandonat planul de a-și găsi o iubită cu care să iasă în spațiu, după ce ar fi primit nu mai puțin de 27.722 de emailuri de la doritoare.

La o asemenea avalanșă de oferte, miliardarul și-a dat seama că are sentimente amestecate și mai bine se lasă păgubaș. Căutarea sa trebuia să fie transformată într-o emisiune TV, pentru un serviciu de streaming pe web, dar astăzi a anulat speranțele a mii de oameni din „motive personale”. El renunță la iubită, nu și la călătorie.

Primul voiaj în spațiu

Yusaku Maezawa, în vârstă de 44 de ani, își căutase o iubită care să i se alăture într-o călătorie în jurul Lunii în 2023 sau mai târziu, ca primul pasager privat dintr-un voiaj oferit de SpaceX, a lui Elon Musk. Miliardarul nu este prima oară când atrage atenția publicului, după ce, cu ceva timp în urmă, a promis că va împărți 925.000 de euro la 100 de persoane alese la întâmplare.

Maezawa este fostul șef al companiei de modă Zozo, și s-a despărțit de curând de iubita sa, actrița Ayame Goriki. El a adunat aproape șapte milioane de urmăritori pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel