Miliardar grec, arestat în România. Noi detalii din anchetă. Cum a venit în țara noastră după ce a accidentat mortal un motociclist în Bulgaria

Miliardar grec, arestat în România. Noi detalii din anchetă / Foto: Pixabay
Miliardar grec, arestat în România. Noi detalii din anchetă / Foto: Pixabay

Apar noi detalii despre șoferul grec care a accidentat mortal un om în Bulgaria și a venit în România pentru a-și repara mașina.

Un șofer grec a fost arestat în România după ce a lovit mortal cu mașina un motociclist. Accidentul s-a petrecut în Bulgaria, iar grecul a fugit de la locul accidentul, încercând ulterior să-și repare mașina chiar lângă Capitală, în Ilfov. Acesta a fost prins într-un imobil din Măgurele, unde a vrut să își repare mașina. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, are rezidență în țara noastră. 

Potrivit Realitatea Plus, bărbatul este miliardar și a ajuns în România cu un taxi. Se pare că după ce a accidentat mortal un motociclist vineri seară, în orașul Plevna din Bulgaria, acesta ar fi oprit o mașină, iar șoferul l-a ajutat să cheme o platformă pentru a-și transporta autoturismul în România. 

VEZI ȘI: Un grec implicat într-un accident mortal a venit în România și a încercat să-și repare mașina fără autorizație

Bărbatul a încercat să convingă angajații de la service să-i repare mașina fără autorizație

IPJ Ilfov a transmis, marți seară, că 'în urma unor activităţi investigativ-operative, poliţiştii oraşului Măgurele au depistat şi identificat într-o anexă de birouri, dintr-un imobil situat în oraşul Măgurele, unde se află şi un atelier auto, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, cetăţean grec, care a încercat să convingă personalul unităţii service, să efectueze reparaţii la autoturismul său, fără a prezenta autorizaţie de reparaţie.

În cadrul verificărilor şi investigaţiilor, poliţiştii din Măgurele au stabilit că autovehiculul respectiv ar fi fost implicat într-un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, pe teritoriul Bulgariei'.

Polițiștii din Măgurele au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea atribuțiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparațiilor.

Mandat european de arestare pe numele bărbatului

IPJ Ilfov a mai precizat că 'în urma relaționării cu autoritățile din Bulgaria, acestea au emis la data de 3 august a.c. pe numele bărbatului, un mandat european de arestare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Bărbatul respectiv are drept de rezidenţă în România.'

Cetățeanul grec se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, care vor efectua procedurile pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel