Miley Cyrus și Liam Hemsworth 'redefinesc' relaţiile moderne

@liamhemsworth
@liamhemsworth

Miley Cyrus susţine că a fost inspirată de 'femeia ei preferată din lume', Hillary Clinton.

Miley Cyrus a declarat pentru Vanity Fair că ea şi soţul ei, Liam Hemsworth, 'redefinesc' relaţiile moderne, relatează vineri Press Association. Cântăreaţa a afirmat că legătura ei nu are prea mult de-a face cu sexualitatea, aceasta fiind o parte irelevantă a relaţiei pe care ea o creează.

Cyrus a spus că a fost inspirată de 'femeia ei preferată din lume', Hillary Clinton, de a avea un partener stabil. În interviul acordat Vanity Fair, cântăreaţa a spus că simte 'că reperele din viaţa ei au fost repere pentru America' şi că acum oferă o nouă viziune a relaţiilor. Fiica lui Billy Ray Cyrus, care a devenit celebră cu personajul Hanna Montana, a spus că se identifică drept o persoană excentrică într-o relaţie heterosexuală.

'O mare parte din mândria şi identitatea mea este să fiu o persoană excentrică. Ceea ce îi sfătuiesc eu pe oameni este să se îndrăgostească de persoană, nu de sex, sau de înfăţişare', a afirmat Miley Cyrus. 'Ceea ce simt eu în dragoste se află la nivel spiritual. Nu are nimic de a face cu sexualitatea. Relaţiile şi parteneriatele într-o nouă generaţie - nu cred că au atât de mult de-a face cu sexualitatea sau cu sexul', a mai spus ea. 'Sexul reprezintă doar o mică parte, iar faptul că eşti femeie sau bărbat este o parte prea mică, aproape irelevantă a relaţiilor', a mai spus cântăreaţa americană, care a adăugat că decizia ei de a se mărita cu Hemsworth a fost luată după ce casa lor din Malibu a fost devastată de incendiu, ceea ce i-a făcut mai apropiaţi.

Citește și:

Miley Cyrus, gest pentru soțul său

Miley Cyrus, adevărul despre sarcină. Fotografia a înnebunit internetul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel