Mijlocașul Dennis Politic este dorit de Wolverhampton și Aston Villa

Dennis Politic
Dennis Politic

Dennis Politic, un jucător de 19 ani, poate prinde un transfer remarcabil în perioada de mercato din iarnă.

Mijlocașul român, legitimat la Bolton, echipă din liga a treia din Anglia, este dorit, potrivit footballinsider247.com, citat de Mediafax, de Wolverhampton, formație din Premier League. Scouterii clubului l-au urmărit pe Politic la mai multe partide și au decis să propună conducerii un transfer.

Din câte se pare, tratativele ar urma să aibă loc în iarnă, dar lupta va fi una acerbă. De mijlocașul central mai este interesată și Aston Villa. Dennis Politic a fost crescut de FC Brașov și a ajuns în Anglia în urmă cu 7 ani când semna cu Manchester United.

Remarcat în România

Scouterii giganticului club englez l-au remarcat pe Dennis la un turneu din România și au decis să plece cu el în Anglia. Politic a câștigat întrecerea de la Brașov la categoria Under 13 și ajungea la academia clubului din Premier League. El a mai fost dorit și de Liverpool și Chelsea. Ulterior, a făcut pasul la Bolton, la echipele U18 și U23 ale clubului.

În perioada octombrie 2018 – februarie 2019 a fost împrumutat la Salford, în eșalonul al patrulea din Anglia, unde a prins 11 meciuri, a marcat două goluri și a pasat decisiv de două ori. A revenit la Bolton și a apucat deja să debuteze pentru prima echipă, care evoluează în eșalonul al treilea. A bifat până în acest moment 8 partide și a marcat un gol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel