Mijloace de transport în comun, anunț pentru bucureșteni

Societatea de Transport Bucureşti face anunțuri importante cu privire la mijloacele de transport în comun și funcționarea lor, în contextul vremii. 

Circulaţia mijloacelor de transport în comun se va desfăşura de luni în condiţii normale, pe toate traseele, pentru întregul parc programat, respectiv 280 de tramvaie, 181 troleibuze şi 931 autobuze, informează Societatea de Transport Bucureşti.

”Societatea de Transport Bucureşti - STB SA anunţă că, în urma eforturilor făcute în ultimele trei zile de salariaţi şi de echipele de intervenţie, luni, 28.01.2019, va fi asigurată circulaţia normală pentru întregul parc programat (280 de tramvaie, 181 troleibuze şi 931 autobuze)”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, numeroasele avarii apărute la liniile de contact în urma condiţiilor meteo extreme din zilele de 25, 26 şi 27 ianuarie 2019 au perturbat programul de transport, iar circulaţia vehiculelor STB s-a desfăşurat cu mare dificultate.

115 avarii la rețeaua electrică

Astfel, au fost înregistrate 115 avarii la reţeaua electrică a tramvaielor şi troleibuzelor, din cauza crengilor sau a arborilor căzuţi pe firul de contact, iar STB SA a fost nevoită să ia măsuri pentru preluarea călătorilor din zonele afectate şi pentru a fluidiza anumite artere. Au fost înfiinţate şapte linii navetă de autobuze (665, 670, 696, 610, 621, 632 şi 641) pentru a compensa lipsa tramvaielor şi troleibuzelor blocate în traseu.

"STB SA le cere scuze călătorilor pentru situaţiile nedorite apărute în urma condiţiilor meteorologice şi le mulţumeşte pentru înţelegerea de care au dat dovadă faţă de situaţia extremă existentă. Totodată, STB precizează că, fără eforturile tuturor angajaţilor companiei implicaţi în remedierea avariilor şi aducerea în siguranţă în depouri a vehiculelor, nu ar fi fost posibilă reluarea circulaţiei, luni, în condiţii normale", se mai menţionează în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel