Urmărește emisiunea live


Mihnea Costoiu, la DNA - UPDATE

DNA
DNA

Mihnea Costoiu s-a prezentat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Așadar, joi, 15 martie, fostul ministru Mihnea Costoiu s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat de procurori într-un dosar de corupţie.

La intrarea în sediul DNA, acesta le-a spus jurnaliştilor că nu cunoaşte motivul pentru care a fost chemat.

UPDATE: Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că este audiat de procurori în dosarul în care se investighează modalitatea prin care a fost concesionată Baza Sportivă 'Cutezătorii'.

În acest dosar, Mihnea Costoiu, la data faptelor secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale, este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în timp ce Dinu Pescariu, reprezentant al fundaţiei care îi poartă numele, este acuzat de instigare la abuz în serviciu. De asemenea, sunt cercetaţi trei directori din Ministerul Educaţiei - Mihai Păunică, Gabriel Liviu Ispas şi Gabriel Leahu.

[citeste si]

Potrivit DNA, dosarul are ca obiect modalitatea încheierii actului adiţional din 23 iunie 2009, prin care s-a prelungit cu 25 de ani contractul de închiriere potrivit căruia Baza Sportivă 'Cutezătorii' din Bucureşti, constând în construcţii şi teren în suprafaţă de 5,7 hectare, fusese dată în folosinţă Fundaţiei Dinu Pescariu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel