Mihail Neamțu, luat prin surprindere în direct la B1 TV! Cum se apără: Nu se taie bilete

Mihail Neamțu a fost luat prin surprindere la B1 TV de precizarea jurnalistului Dan Bucura. A reacționat imediat, însă chiar jurnalistul îl văzuse. 

”N-am ce să fac, l-am prins pe Mihail Neamțu aici lângă noi, dar n-am cum să n-o spun și pe asta! Trebuie s-o spun, ne știm de mult și trebuie să spun asta. Dom`ne, m-am întâlnit cu Mihai, în 10 august, în Piața Victoriei, chiar, culmea, mergeam la studioul B1. Mihai strângea semnături, strângea mâinilor oamenilor și explica că va fi un posibil candidat la prezidențiale, acum văd că nu e așa și mă întreb cum sunt sucelile astea” a spus jurnalistul Dan Bucura, la B1 TV. 

”Eram într-o piață unde nu se taie bilete ca să intri. Și era întâlnirea diasporei, am stat 7 ani în Occident. Nu cred că e o listă cine poate să intre și cine nu.  Nu am dat și nu am luat semnături, am dat autografe, că se mai întâmplă când scrii cărți. Nu am vorbit despre candidatura mea la prezidențiale, au vorbit alții despre posibila mea candidatură” a afirmat Mihail Neamțu, în replică, acuzând un ”fake news”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel