Mihail Neamțu: 'Am cerut excluderea lui Daniel Zamfir'. Motiv halucinant

Fostul lider al partidului Noua Republică, Mihail Neamțu, actual membru PNL a spus că el a cerut ca Daniel Zamfir să fie dat afară din Partidul Național Liberal.

"Când ai oameni care reprezintă mlaștina și votează cu PSD... avem o problemă. Am cerut să iasă Petre Roman din partid. Am cerut ca domnul Daniel Zamfir, care mergea la Antena 3 și făcea servicii PSD, să plece... a plecat!", a zis Mihail Neamțu la Realitatea TV în emisiunea 'Jocuri de putere'.

Amintim că Daniel Zamfir a fost exclus din PNL

Decizia de excludere a fost luată cu 25 de voturi 'pentru', două 'împotrivă' şi două abţineri. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a propus excluderea lui Daniel Zamfir din partid.

[citeste si]

"Mi s-a spus că am deviat de la linia PNL", spunea Daniel Zamfir la acel moment. El mai declara: "obiectivul nostru principal e să faci legi pentru oameni. Proiectele acestea de lege le-am inițiat în urmă un an, au fost semnate de 15 colegi, și-au urmat traseul și-n PNL și-n Parlament. Ludovic Orban le-a acceptat preț de șase luni. La un moment, la sfârșitul anului, m-am trezit cu o declarație a dumnealui că voi fi exclus din partid dacă aceste proiecte vor continua, fără să există nicio justificare. Proiectele de legi n-au fost discutate niciodată, ceea ce-mi întărește ideea că s-au făcut presiuni din alte zone să fiu exclus din partid ca eu să nu-mi continui proiectele".

Vezi și: Zamfir aruncă bomba: Plan cu plângerea lui Orban, legătură cu Cioloș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel