Mihai Voropchievici, previziuni tulburătoare: Vor fi dezgropate secrete ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la România TV despre previziunile pe care le are atât pentru finalul anului în curs, cât și pentru anul următor.

" Ne-am uitat pe pomi, iar in anumite zone nu au existat nuci, fructe au fost mult mai putine si gutui mai putine, atunci iarna este mai grea. Ce e bine e ca nu vor fi perioade din alea de 7-8 -10 zile cu viscole cu depuneri mari de zapada, sunt temperaturi mult mai scazute", a spus numerologul la România TV.

În ceea ce priveşte anul viitor, Mihai Voropchievici spune că vor ieşi la iveală anumite secrete.

"În anul următor ies la suprafata dezgroparea unor secrete care tot au fost ascunse in anii anteriori. Se fac demascari cu surle si trambite. Anul doi e ciclul dualitatii umane, trebuie sa fim foarte atenti ce prognoza ii dam unuia pentru ca nu stim la ce se asteapta si cum o interpreteaza si intotdeauna va fi un luptator care sta la panda sa te atace sa te prinda exact cum e si vremea asta.

An universal 2 anul viitor, asta inseamna o perioada de pace si liniste. Pe scena internationala apare intrajutorarea si cooperarea armonioasa ceea ce e de bun augur. Este un progres cand sunt cifre feminine exista un surplus de finante, investitorii colaborează pentru prestigiul social. An favorabil casatoriei dar si divorturilor, record de divorturi anul viitor. Femeia este prioritara, ea va fi cea care alege.", a mai spus Mihai Voropchievici, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel