Mihai Voropchievici, previziuni și sfaturi pentru noul an

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziuni pentru noul an care va începe în câteva zile.

”Sfaturi pentru cei cu destin 1, pentru anul viitor, să nu se încreadă prea mult în prietenii și să nu dea bani cu împrumut.

Cei cu cifră de destin 4 au un an mai benefic, ei sunt niște harnici, niște muncitori, iar anul doi întotdeauna, la fel ca și celălalt număr, vine cu oportunități extraordinare, dar la fel de bine poate să vină cu asociere, dar și cu ruptură. O căsătorie sau un divorț. E valabil pentru toate cifrele pare, 2, 4, 6,8.

6 se pare că este cifra cea mai benefică. 6 este dragostea, armonia, prietenia, dar într-un an, doi, cei cu șase destin să fie foarte atenți la relația partenerială, să nu își neglijeze nici soțul, dar nici soțul să nu își neglijeze soția. Să încerce să caute numai armonie, pace și prietenie.

Cei cu 8, cei care sunt cei mai pragmatici, cei mai duri, într-un an, doi, vor face niște afaceri fantastic de bune. Cei care au pornit, indiferent de cifra de destin, cine a pornit în acest 2017 cu dreptul, cu curaj, a obținut ce a vrut, o vor duce bine nouă ani de zile.

Pentru o cifră de destin 1, un an, doi, este un an mai puțin benefic pentru că 1 este individualist, independent, iar 2 te obligă la asociere, la parteneriat. E la fel de valabil și pentru cei cu 3 cifra de destin, pentru că ăștia sunt cei mai zvăpăiați dintre toți.

3 și 5, astea sunt cifrele mai explozive, în sensul bun a cuvântului, pentru că ei sunt plini de viață. Au foarte multe lucruri de făcut.

7 nu prea vrea să se plieze pe uniune, pe parteneriat pentru că este un independent, individualist, iar 2 poate să îi dea spaime pentru că vrea să îl scoată din conul său de umbră. ”, a spus numerologul la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel