Mihai Voicu, anunț SURPRIZĂ pentru conducerea PNL

Liberalul Mihai Voicu a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureș, că este posibil să apară și un al treilea candidat la șefia partidului, în condițiile în care Ludovic Orban și Cătălin Predoiu au ales să-și anunțe 'o candidatură de sus în jos'.

"Nu după nume trebuie ales președintele partidului, ci după niște criterii care, în opinia mea, trebuie să le îndeplinească. În primul rând, acela de a fi un factor de echilibru în interiorul partidului, un pilon unificator. Aici există, între lansarea candidaturii celor doi colegi — oameni politici experimentați și extrem de onorabili — și principiile noastre, o contradicție mică. Adică, partidul a hotărât să înceapă alegerile de jos în sus, de la baza partidului, să-și consulte toți membrii.

[citeste si]

Cei doi colegi au ales să-și anunțe o candidatură de sus în jos. Eu cred că acest proces de alegeri interne, de consultare a membrilor partidului, va duce, în opinia mea, la apariția unui alt candidat, ca rezultat al acestui proces de consultare și nu ca afirmare a unei voințe proprii de candidatură eventual ca aparținând strict uneia dintre grupări. (...) De aceea, eu cred că va mai exista și un al treilea candidat, ca rezultat al sprijinului unei echipe puternice și ca rezultat al consultărilor care vor porni de la baza partidului", a afirmat Mihai Voicu.

Vicepreședintele PNL a precizat că nu se va uita neapărat la candidat, ci 'la un metru în spatele lui', pentru a vedea echipa pe care acesta se bazează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel