Mihai Tudose, SFAT pentru Viorica Dăncilă

Scutaru Cristina / 22 ian 2018 / 18:15

Mihai Tudose a avut un singur sfat pentru noul premier - Viorica Dăncilă.

"Să muncească și va avea succes", a zis Mihai Tudose.

Fostul premier a mai spus că în această perioadă, după plecarea de la conducerea Guvernului, îşi dedică timpul lecturii şi vizionării filmelor.

"Domnule, m-am apucat de citit. Citim, (vedem - n.r.) filme, chestii de-astea", a spus Tudose.

"Acum sunt deputat și mi-e bine. Mi-am redescoperit biblioteca. Am primit mai multe mesaje de la colegii mei. Nu am înțeles de ce mi s-a retras sprijinul, este o discuție între noi", a adăugat fostul premier.

[citeste si]

Formularul 600

Mihai Tudose s-a referit și la formularul 600. El a zis că nu știe exact despre ce este vorba, deși s-a dat în mandatul lui de premier.

"Declarația 600 m-a luat și pe mine prin surprindere, chiar am cerut ANAF să găsească o soluție, să nu blocăm toată țara la un ghișeu", a declarat Mihai Tudose.

În ce priveşte subiectele abordate luni în CExN al PSD, el a spus că a fost vorba despre o adaptare a programului de guvernare, având în vedere obiectivele deja realizate. "E vorba de o adaptare, pentru că nu mai putem să punem în programul de guvernare ceea ce s-a realizat în 201"', a arătat fostul premier. Mihai Tudose a anunţat că va susţine prin votul său învestirea Guvernului Dăncilă, având în vedere că este vorba despre un guvern PSD.