Mihai Tudose: S-a vorbit de multe ori fals. Era capabil

Mihai Tudose, premierul României, într-un interviu, a vorbit despre Ion Iliescu şi Liviu Gherman, precizând totodată şi care este cea mai mare provocare în ceea ce priveşte funcţia de premier.

„Un om corect. Poate nu a fost un om perfect. Dar pentru acele timpuri, cu acea mentalitate... Am avut multe de învăţat de la el pe anumite zone extraordinare", a spus Tudose despre Ion Iliescu. „Dau un alt exemplu de un om despre care s-a vorbit de multe ori fals: domnul Liviu Gherman. A purtat o etichetă nedreaptă cât a fost ambasador la Paris. Era un om capabil să facă pentru România", a punctat Tudose. „Foarte bun pe politică externă", a spus despre Geoană.

De asemenea, a vorbit şi despre cea mai mare provocare pe care o aduce funcţia de premier. „Eu cred că cea mai mare provocare în această funcţie este să rămâi normal şi să încerci să stabileşti normalitatea. O să avem o strategie şi avem o strategie în programul de guvernare pe doi-trei ani. E un bun început, dar nu este suficient. Ar trebui că pe baza acestei strategii să avem o strategie pe termen mediu şi lung dacă nu începem să vedem ce facem cu România peste 25 - 30 de ani. Iertaţi-ne, dar jucăm în orb şi sperăm să avem noroc. Ne întoarcem la şah, nu e joc de noroc. Nu merge cu norocul aici. Tot să aştepţi să greşească adversarul? Nu prea mai greşeşte", a spus premierul României, într-un interviu realizat de Octavian Hoandră şi prezentat la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel