EXCLUSIV  Mihai Tudose, replică incendiară pentru Victor Ponta, în scandalul ofițerilor

Deputatul PSD Mihai Tudose îi dă replica lui Victor Ponta în scandalul ofițerilor. 

Victor Ponta a scris pe Facebook că nu s-a referit la Valeriu Zgonea când i-a transmis lui Liviu Dragnea să nu lase PSD pe mână ofițerilor care vor să-i preia, ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru. 

"Ca să știi din interior, trebuie să fii de acolo, nu?"

"Nu poți să fii în Parlament și să fii ofițer. Este incompatibil statutul de deputat cu ofițer. Cine face chestia asta își asumă belele mari. Ce spune Victor e problema lui, să spună el cu subiect și predicat despre cine vorbește și cu asta-basta. Nu poți să fii ofițer decât lăsând urme, cu plăți, cu indemnizații, cu pensie ulterior și chiar dacă nu se află acum se aflăm mai târziu. Când se află, te supui rigorilor legii, că ai încălcat legea în perioada respectivă. Cine-și asumă lucrul acesta? Este inconștient", a spus Mihai Tudose pentru dcnews.ro, întrebând retoric dacă argumentația pe care a folosit-o Victor Ponta în apărarea lui când Traian Băsescu l-a acuzat că este ofițer acoperit "să înțeleg că este valabilă numai în ceea ce-l privește, nu?". 

"Dacă știe și nu o face publică, înseamnă că e complice"

Deputatul PSD a spus că "mai e ceva. Victor Ponta e avocat. Dacă el știe despre o situație ilegală în care se află un coleg din PSD și nu o face publică și nu o sesisează, înseamnă că e complice". Întrebat de unde ar putea să știe Victor Ponta, Mihai Tudose a spus că "din interior, ca să știi din interior, trebuie să fii de acolo, nu?". 

Vicepreședintele PSD a spus că nu a vorbit cu Valeriu Zgonea, dar "nu cred că asta este rezolvarea- n.r. demisia din PSD, a avut o opinie, să se gândească, nu știu". Întrebat dacă el îl susține pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, Mihai Tudose a declarat: "Noi am luat o decizie ieri. Să o confirmăm în fiecare zi? Suntem în alegeri, preocuparea noastră constă în alegerile locale. A fost ieri o consultare la partid, s-a luat o decizie, ne vedem de alegeri". 

Mihai Tudose este vicepreședinte și deputat PSD. Social-democratul este președintele Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare. A fost ministru al Economiei, Comerțului și Turismului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel