Mihai Tudose, primul SONDAJ după ce a ajuns premier. Rezultatele, publicate

Scutaru Cristina / 29 iun 2017 / 21:28

La o săptămână de la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, iată că avem un nou premier în persoana lui Mihai Tudose. Mari modificări în Executiv nu sunt. Poate cea mai interesantă mișcare este că avem o nouă funcție - vicepremier fără portofoliu. În rest, mulți miniștri din Guvernul Grindeanu au rămas, în continuare, la ministerele pe care le ocupau.

În acest context, DC News a lansat primul sondaj despre actualul premier. La întrebarea "Ce părere aveți de nominalizarea lui Mihai Tudose ca premier PSD?", cititorii noștri au răspuns astfel:

Părere bună 27,69% (3168)

Părere proastă 72,31% (8274). Numărul respondenților este 11.442.

(w670)

 

DC News va continua seria sondajelor online pentru a vedea ce părere aveți despre noii miniștri intrați în Executiv.

[citeste si]

Miniștrii Guvernului Mihai Tudose au depus jurământul, joi, la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis și a președinților celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu.

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut celor din coaliția PSD - ALDE, dar și celor de la UDMR să termine cu ''țopăiala fiscal-bugetară'', subliniind că românii trebuie să aibă garanția că Guvernul apără și promovează statul de drept.