Mihai Tudose premier. Norica Nicolai: Am votat ÎMPOTRIVĂ

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat luni că în ședința Biroului Politic Central al ALDE a votat împotriva propunerii de premier a lui Mihai Tudose

"Am votat contra pentru că dați-mi voie ca în politică să am propria mea filosofie și atitudine, să nu mă dezmint de ea. Eu înțeleg că suntem într-o coaliție. Înțeleg foarte bine care au fost angajamentele în coaliție. Este dreptul PSD să își desemneze primul-ministru, dar acesta va fi prim-ministrul României, nu al unui partid și dați-mi voie să am rezervele pe care le-am avut față de colegii mei. Nu le doresc a fi făcute publice și să aștept decizia președintelui Iohannis", a afirmat luni Norica Nicolai după ședința comună a Biroului Politic Central al ALDE și a parlamentarilor partidului în care s-a votat că Mihai Tudose este propunerea de premier pe care coaliția PSD—ALDE o va avansa șefului statului, Klaus Iohannis, la consultările de la Palatul Cotroceni.

Ea a precizat că rezervele sale "au fost generate de o analiză atentă a activității domnului Tudose și de ceea ce este public în activitatea domniei sale", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel