EXCLUSIV  Mihai Tudose - Liviu Dragnea, tensiuni / împăcare. SONDAJ: Peste 17.000 de voturi

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD de luni s-a încheiat după cinci ore de discuții, fără o decizie concretă privind restructurarea Executivului.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit singur în conferință de presă, și a spus că singurele decizii adoptate au fost propunerea lui Ioan Deneș pentru Ministerul Pădurilor și Apelor și organizarea unei noi ședințe a Comitetului Executiv Național în perioada 29-31 ianuarie la Iași. Cu ceva timp înainte, Mihai Tudose părăsise ședința. După eveniment, premierul le-a spus jurnaliștilor că a lansat ideea restructurării Guvernului, dar va discuta în detaliu în ședinţa de la finalul lunii. 

Unele voci vorbesc despre o ruptură între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, în ciuda mesajelor liniștitoare și pacifiste care vin dinspre PSD.

Sondaj DC News

DC news a lansat un sondaj pentru a vedea ce cred cititorii: "s-au reconciliat liderii PSD după Cex?". Publicul nu crede în nicio împăcare. Votul a arătat astfel:

Da 21,65% (3652)

Nu 78,34% (13215).

(w670)

Percepția opiniei publice este clară și nu poate fi schimbată. Vorbim despre orizontul de așteptare. Dacă oamenii așteaptă ca Mihai Tudose și Liviu Dragnea să se certe, atunci orice semnal va fi interpretat ca atare și le va întări convingerile. Astfel, orice semnal de împăcare va fi ignorat, iar orice semnal de scandal va fi luat în seamă și analizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel