Mihai Tudose, întrevedere cu protestatarii din Piața Victoriei. Chirieac, comparație: Atunci nu a fost nicio problemă

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat întâlnirea anunțată dintre premierul Mihai Tudose și protestatarii din Piața Victoriei.

”Eu cred că dupa atâtea luni de zile de demonstrații neautorizate din partea unor ONG-uri extrem de legaliste, care sunt cu legea, cu dreptatea, cu statul, iar demonstarția este neautorizată, nu a avut niciodată autorizație, faptul că un înalt oficial guvernamental discută cu acești oameni, mie mi se pare un lucru pozitiv.

Nu stiu dacă le legitimează. Eu cred că situația României de astăzi, situația gravă a României de astăzi, să dea Dumnezeu să ne întâlnim în aceleași granițe anul viitor pe vremea asta, dar situația României, adusă la ultima suflare de tot ce s-a petrecut în ultimii 14 ani în țara asta,  nu se poate rezolva decât prin dialog. Nu puteți condamna faptul că priemierul se întâlneșe cu reprezentanți ai celor din piață.

Vă aduc aminte că după ce a fost la Colectiv în 2015, suntem în 2017, în curând în 2018 și nu știm ce a fost la Colectiv în 2015, nu știm dacă a fost accident sau altceva, vă atrag atenția că președintele țării după măcel s-a întâlnit cu ONG-urile. În acel moment după demisia lui Victor Ponta s-a întâlnit cu ONG-urile și atunci nu a fost nicio problemă, după care a fost adus domnul Cioloș care confiscă astăzi Piața Victoriei”, a precizat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Încă de sâmbătă seara prim-ministrul Mihai Tudose a anunţat că acceptă întâlnirea propusă de 43 de organizaţii civice, active în protestele de stradă în privinţa propunerilor de modificare a legilor Justiţiei şi codurilor penale.

Întâlnirea dintre prim ministrul Mihai Tudose și delegații celor 43 de organizații civice care au cerut o discuție privind legile Justiției și modificările la codurile penale va avea loc miercuri, 27 decembrie 2017, la ora 11, la Palatul Victoria.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel