Mihai Tudose - Gică Popescu. Ce se întâmplă cu Popescu după demisia premierului

După ce Mihai Tudose a anunțat că demisionează din funcția de premier, ia formă și întrebarea: ce se întâmplă cu Gică Popescu?

Recent, Mihai Tudose îl numise consilier personal pe Gică Popescu, cu atribuţii în organizarea celor patru jocuri ale CE 2020.

Invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Dinu Gheorghe consideră că mișcările de la Palatul Victoria nu-i vor influența misiunea lui Gică Popescu.

"Eu nu cred că dacă vine un alt prim-ministru ar spune că Popescu nu ar fi bun pentru așa ceva. Nu cred că cineva își permite să își bată joc de acest eveniment. Gică va trebui să facă o conferință de presă prin care să ne anunțe ce se întâmplă acum", a spus Dinu Gheorghe.

[citeste si]

Amintim că anunțul lui Mihai Tudose cu privire la Gică Popescu a fost făcut la Antena 3. "Eu nu mă pricep la fotbal, la partea de management. (...) La un moment dat, domnul Ciolacu a avut o idee. (...) Un om extraordinar. A zis că vrea să vadă dosarul, să vadă la ce se bagă. A luat dosarul. A zis când îl termin de citit și sunt convins că nu mă arunc de pe bloc, vă dau un răspuns. Noi am avut răbdare, adică l-am sunat doar de două ori pe zi. (...) Am un consilier nou pe probleme de organizare de UEFA și sport. Îl cheamă Gică Popescu. Sunt recunoscător că a accepat. Un om de fotbal, jos pălăria! (...) Știu că îl iubiți. Nu știu dacă i-am făcut un bine, dimpotrivă. Dar el e pe cale să facă un bine țării", declarase atunci Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel