Mihai Tudose - Carmen Dan. Firea, informații din CEx

Duminică, 21 ianuarie, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a discutat despre ce s-a întâmplat în CEx-ul de săptămâna trecută. 

“A spus de la început (n.r. Mihai Tudose) că, dacă votul e pentru retragerea sprijinului politic, se va retrage. Lucru pe care l-a și făcut. Spre deosebire de Grindeanu, care s-a agățat de o funcție politică”, a spus Gabriela Firea, la emisiunea „Ediţie specială”, moderată de Denisa Pascu, la postul de televiziune România TV.

Mihai Tudose – Carmen Dan

“Am întrebat (n.r. în CEx-ul de luni) care sunt amănuntele acestui scandal public. (…) Domnul Tudose a prezentat varianta sa. Doamna Carmen Dan a prezentat cronologic. (...) Cred că și-a dat seama că alte persoane l-au dezinformat”, a spus Firea. Cu privire la scuze, a spus că poate se va întâmpla și acest lucru.

Mihai Tudose a anunţat, luni seară, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că demisionează din funcţia de premier al României. "Partidul a decis că e nevoie de un alt guvern. Poate am şi eu vina mea. Am zis de la început că îmi asum. Îmi reproșez că nu am făcut mai mulţi kilometri de autostradă. Plec cu fruntea sus. Relaţia cu Liviu Dragnea este acum bună. Acum merg la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile, nu să fac alte declaraţii", spusese Mihai Tudose la finalul ședinței CEx al PSD.

[citeste si]

Alegeri prezidențiale

De asemenea, primarul general al Capitalei a declarat că și-a rugat colegii din PSD să nu o mai măsoare în sondaje pentru alegerile prezidențiale. "I-am rugat și pe colegii mei să nu mă mai măsoare în sondaje, să nu îmi mai vehiculeze numele în spațiul public. Sub nicio formă nu vreau să renunț la acest mandat. (...) Eu nu îi pot dezamăgi pe bucureșteni. Dacă aș face acest lucru pentru a merge la o funcție mai înaltă pe scara ierarhică, asta înseamnă că și dacă ajung în respectiva funcție, dacă apoi primesc o ofertă pe un salariu foarte mare la Bruxelles, atunci plec în respectiva funcție? Nu, eu sunt o persoană foarte serioasă", a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel