Mihai Trăistariu, RECORD pentru România. Ce vrea să facă după Eurovision

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

După participarea la Eurovision România 2018, în marea finală, Mihai Trăistariu ia în calcul două decizii importante pentru viața sa de artist.

"Viața merge înainte! Cariera mea e mai bogată cu o finală Eurovision. A 9-a finală Eurovision românească. E un record pentru România. Împreună cu recordul meu de punctaj (172 de puncte), obținut cu TORNERO în 2006 în Grecia, iată că dețin deja două recorduri legate de Eurovision.

M-am gândit mult și pentru anul viitor am două variante (le-am luat în calcul chiar după sfaturile voastre!). Vi le anunț de pe acum ca să nu-mi reproșați vreodată că nu ați știut:

Varianta 1: Fie particip din nou la Eurovision-ul românesc cu o piesă ritmată, "ajutat" de o Casă de discuri, cum se întâmplă de ceva timp cu câștigătorii Eurovision România. De câțiva ani fug de Casele de discuri pentru că nu câștigi niciun ban cu ele! Din păcate, voi nu știți asta! Ei iau tot, iar tu rămâi cu promovarea!

sau

Varianta 2: Particip pentru altă țara cu o piesă WOW... indferent dacă e lentă sau ritmată, iar aici am mai multe variante! Doar că... Moldova m-ar tenta pentru că se vorbește limba română, iar eu concertez des acolo și am un succes teribil.

Participare pentru Malta

Malta m-ar tenta pentru că TORNERO a stat vreo 6 luni pe locul I în 2006, la radiourile lor. În plus am primit și o stea pe Bulevardul Celebrităților din Malta și am fost în concerte în aer liber la ei de 9 ori. Și invitat în zeci de emisiuni tv și radio... Singura problemă în cele două țări este că ei permit în concursul Eurovision interpreți străini DOAR dacă vor cânta în duet cu un artist local. Și aici nu mă încântă deloc ideea... Adică ar trebui să împart melodia în două... Hm... Să văd...

[citeste si]

În concluzie: în 2019 ORICUM mă reîntorc la Eurovision, fie pentru România, fie pentru altă țară", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel