Mihai Stoica, reacție explozivă după CFR - FCSB

Mihai Stoica a atacat dur arbitrajul din derby-ul cu CFR și nu a evitat să comenteze și vizavi de Dan Petrescu și Bogdan Mara. 

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat exploziv după meciul dintre CFR Cluj - FCSB, încheiat la egalitate. Meme a atacat artibrajul lui Ovidiu Hațegan și pe Dan Petrescu, despre care a spus că bate câmpii.

„De ce ne mai chinuim să câștigăm un campionat dacă suntem furați? A ieșit Mara, ăsta de la CFR Cluj, să spună că vor arbitri străini. Băi Mara, noi am făcut adresă pentru arbitri străini, dar voi ați refuzat.

Craiova joacă fotbal, nu ce face CFR Cluj. Noi am pierdut două puncte, CFR a pierdut două puncte și Craiova e aproape! 

Vreau să fim lăsați să jucăm! Ne purtăm frumos, n-am făcut presiuni înaintea acestui meci. L-am lăsat pe Dan Petrescu să bată câmpii, spune numai prostii! Vine o echipă care câștigă artificial campionatul, se duce și pierde în preliminarii și e eliminată! Noi contăm în Europa, aducem bani, bani de care beneficiază și alte echipe.

Stoica: „Vrem arbitri străini"

Am tăcut, nu am vrut să fim acuzați de presiuni. Vedeți ce se întâmplă, dar asta e situația. Steaua a fost ajutată de penalty-ul inventat, a fost ajutată de cele două schimbări, dar și de inspirația lui Dică care l-a trimis pe Planic vârf. Planic i-a înșirat ca pe mărgele pe jucătorii liderului și a dat o pasă de gol .

Am fost net superiori în a doua parte a jocului. Dacă rămâneam 11 contra 10, erau șanse mult mai mari ca noi să avem și mai multe ocazii. Îmi pare foarte rău că Arlauskis a reușit să blocheze șutul lui Man din final, el e un portar de valoare.

Noi suntem la mâna noastră, dar nu o să-l avem cine știe câte etape pe Pintilii. Nu e un rezultat negativ, dar nu putem să fim mulțumiți pentru că au fost greșeli mari de arbitraj în defavoarea nosatră. Sau în favoarea celor de la CFR, nici nu știu ce să zic.

Noi vrem arbitri străini la meciul retur, dar 100% cei de la CFR nu vor dori asta", a declarat Mihai Stoica, la Look TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel