Mihai Goțiu: Dan Andronic A MINȚIT. Ce dovezi ar fi prezentat Goțiu

Senatorul USR Mihai Goţiu susţine că Dan Andronic "a minţit" în faţa comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009 susţinând că nu a cenzurat informaţii când a condus Evenimentul zilei. 

"Astăzi (n.r. marţi) USR a depus la Comisie dovada că domnul Dan Andronic a minţit în faţa Comisiei de anchetă. La o întrebare de control pe care i-am pus-o ieri a afirmat că nu a cenzurat informaţii care dezavantajau partenerii când a condus Evenimentul zilei, ceea ce s-a dovedit eronat. (...) Am prezentat astăzi articolele care sunt cenzurate şi fac dovada că, atunci când interesele o cer, domnul Andronic se arată dispus să cenzureze informaţii şi că a minţit în faţa Comisiei de anchetă", a afirmat Goţiu, membru al Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009. 

Întrebat dacă se pune sub semnul întrebării credibilitatea afirmaţiilor făcute de Dan Andronic în Comisia parlamentară de anchetă, Goţiu a spus: Trebuie să găsim informaţii din alte surse care să confirme acest lucru". 

Pe de altă parte, Goţiu a declarat că va urmări în cadrul audierilor din Comisie de ce nu au existat fonduri pentru verificarea votului multiplu la prezidenţialele din 2009. 

"Este interesant de urmărit ceea ce s-a declarat în Comisia de anchetă că pentru alegerile din 2009 nu au existat fonduri pentru a verifica votul multiplu. (...) Dacă se va confirma că nu au existat fonduri pentru verificarea votului multiplu, mi se pare o problemă foarte mare legată de funcţionarea instituţiilor democratice în România şi un învăţământ foarte bun pentru viitor", a mai spus Goţiu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel