Mihai Gâdea, surprins așa cum rar l-ați văzut. Cu cine a fost fotografiat

Mihai Gâdea se întoarce acasă! După ce Antena 3 a luat o mulțime de premii în SUA, realizatorul TV revine în România.

Mihai Gâdea a pus deoparte costumul elegant și a ales o ținută lejeră, purtând pe cap o șapcă.

”Foarte, foarte dor de Casa! Venim!”, a scris Mihai Gâdea în dreptul unei fotografii în care apare plimbându-se prin SUA alături de fiica sa.

(w670h447) Gâdea și

Antena 3 și Antena 1 au obținut șase medalii la New York Festivals World's Best Television & Film

Jurnaliștii Antena 3 și Antena 1 au obținut patru medalii de argint și două de bronz la New York Festivals and Film de la Las Vegas. Premiile au venit pentru materialele de la „În premieră", emisiune realizată de Carmen Avram, și pentru un material de la Observator, „Femei în Afganistan", al Soniei Simionov și al Loredanei Popovici.

Mihai Gâdea a spus că la această competiție participă „comunitatea internațională de jurnaliști de la toate rețelele importante de televiziune din Europa, SUA, Asia".

„Antena 3 și Observator sunt printre cei mai buni din lume! Mulțumesc tuturor colegilor mei! Vreau să dedicăm toate medaliile telespectatorilor noștri care au fost alături de noi. Merită, fără niciun fel de îndoială, aceste medalii! Succesul îl împărțim cu toți cei care, în acești ani, au făcut parte din familia noastră, chiar dacă ei au fost undeva de acasă", a spus Mihai Gâdea, miercuri dimineață, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Gâdea: Iată că au reușit!

„De fiecare dată când se întâmplă așa ceva parcă este pentru prima dată. Dacă se întâmpla o singură dată, probabil, am fi considerat că e o minune sau o excepție. Observatorul, Antena 3 fac parte din această comunitate internațională. Uitându-mă la colegii mei, bucuria este la fel de mare! E o satisfacție uriașă această reconfirmare. Colegii noștri au încercat de fiecare dată să se uite la ceea ce fac cei mai buni din lume și să-i depășească. Și iată că au reușit!", a mai spus Mihai Gâdea, adăugând ulterior că „publicul a explodat în aplauze".

„Ce bucurie mai mare să ai decât să-i vezi pe colegii tăi, pe cei care fac parte din echipa ta, până la urmă familia ta, că sunt ovaționați, răsplătiți", a spus Gâdea la Antena 3, miercuri dimineață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel