Mihai Gâdea: O căutăm pe judecătoarea cu pantofi albaștri

Mărturisirile unei avocate despre culisele acordării unei custodii fac acum înconjurul Internetului. Zeci de mii de oameni ştiu deja, dintr-o postare de pe Facebook, povestea judecătoarei cu pantofi albaştri. 

Aceasta a acordat nu mai puțin de trei ore cazului unei mame disperate să-și țină în brațe copilul pe care fostul ei soț nici nu o lăsa să-l vadă.

"Când îl vede pe puşti, magistratul coboară de pe podium, parcurge sala până aproape de uşă, se apropie de micuţ şi-i spune, făcând un gest larg cu mâna: „Vezi, R., am pantofi albaştri! Tu ai pantofiori albaştri? Uite, am si pelerină! Dă-mi mânuţa şi hai cu mine, să-ţi arăt cât de mare e castelul ăsta!"

Doamna cu pantofi albaştri a petrecut câteva ore cu băiatul, pentru a afla adevărul în războiul dintre părinţi.(...)N-am trăit aşa ceva în zece ani de avocatură. Am văzut magistraţi pentru care audierea minorului însemna următorul dialog- „Câţi ani ai, cu cine vrei să stai, cu mama sau cu tata? Bine, pa!". Doamna cu pantofi albaştri a alocat 3 ore cauzei noastre, fiind conştientă că lucrează cu destinele oamenilor, cu sufletele lor, iar nu cu chei de 14". Citiți continuarea pe DC NEWS.

Aflând povestea, Mihai Gâdea a zis marți seară: "O căutăm pe judecătoarea cu pantofi albaștri".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel