Mihai Gâdea: Nu am fost la nicio chermeză cu Dragnea!

Mihai Gâdea a fost întrebat dacă a mers la o chermeză cu Liviu Dragnea.

Fiul disidentei comuniste Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, l-a întrebat pe Mihai Gâdea dacă a fost la o chermeză cu Liviu Dragnea.

”Anul trecut, pe 7 mai, nu mă uitam la televizor, era ziua când mama a fost înmormântată. Mi s-a spus că, în acea seară, ați fost la chermeza pe care a organizat-o Liviu Dragnea cu mititei în grădina lui. Este adevărat?”, a zis fiul disidentei comuniste Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, la Antena 3.

”Nu am fost niciodată la nicio chermeză organizată de Liviu Dragnea și nici de alți politicieni în general. Dacă a fost vreo chermeză pe 7 mai, de care de altfel nu-mi aduc aminte, sigur nu am fost acolo. Cine v-a dat informația v-a dat-o în sens manipulator. Nu am participat la nicio chermeză nici cu mititei, nici fără mititei. Nu am fost la nicio chermeză organizată nici de PSD, cu atât mai puțin organizată de Liviu Dragnea. Cineva împrăștie informații care nu au nicio legătură cu adevărul. Este foarte simplu de verificat. Se iau imaginile și se verifică. Sub cuvânt de onoare vă spun că nu am participat la nicio chermeză”, a replicat Mihai Gâdea.

Fiul disidentei comuniste Doina Cornea, la Antena 3

Fiul disidentei comuniste Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, s-a aflat miercuri, în direct, la Antena 3.

Amintim că săptămâna trecută, fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, a anunțat că refuză invitaţia pe care i-a adresat-o preşedintele Klaus Iohannis de a participa, pe 20 mai, la ceremonia publică de comemorare a revoluţiei din Decembrie 1989. El a spus că nu vrea să participe la "un miting electoral".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel