Urmărește emisiunea live


Mihai Gâdea, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Mirel Palada și Rareș Bogdan, scandaluri. Replicile anului

Badea - Gâdea
Badea - Gâdea

Unele dintre cele mai bune emisiuni de la România TV, Antena 3, B1 TV sau Realitatea TV s-au lăsat cu scântei și replici dure. 

Politicieni cu jurnaliști, policieni cu alți politicieni, politicieni cu analiști - aceștia au fost protagoniștii celor mai mari scandaluri de pe micile ecrane în 2018.

B1 TV

De departe, scandalul anului pe care l-ați văzut la TV a fost la B1 TV. Cine poate uita bătaia dintre sociologul Mirel Palada și Mihai Goțiu? Scandalul dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu a stârnit interesul tuturor, doar că nimeni, în afară de Vlad Nistor, prezent în platou ca invitat, și Nadia Ciurlin, moderatoarea emisiunii, nu au văzut exact ce s-a întâmplat. Abia a doua zi după conflict, B1 TV a difuzat filmul evenimentelor.

Antena 3

Un scandal monstru a fost și la Antena 3 când Mihai Gâdea a avut un dialog acid cu Ionel Dancă, purtător de cuvânt PNL. Citiți aici discuția.

De asemenea, într-o altă ediție a emisiunii Sinteza zilei, un liberal a părăsit platoul după o confruntare cu Mihai Gâdea. Este vorba despre unul dintre comunicatorii PNL, Cristian Băcanu. Vedeți, pe larg, aici subiectul.

Ciutacu

Și Victor Ciutacu a avut un schimb dur de replici cu Traian Băsescu. Nu în direct la România TV, ci pe Facebook. Cei doi au avut un schimb de replici cu privire la speța extrădării unui jurnalist turc, la solicitarea Turciei. Inițial, Ciutacu l-a criticat pe Băsescu pentru această poziție, iar fostul președinte a replicat, numindu-l pe Ciutacu „panaramă mică".

Traian Băsescu: Ciutacule,

Prostul orgolios, când nu mai are argumente, jigneşte.

Biet simbriaş al mogulilor, dacă te străduieşti puţin, ai putea fi decent şi să bagi capul în pământ. Nu încerca să convingi că eşti din aceeaşi breaslă cu jurnalistul turc Kamil Demirkaya. Tu eşti doar un tonomat rablagit (orice tonomat cântă pe bani)
Te rog să cauţi în DEX definiţia cuvântului "decent". Crezi că poţi fi?

Victor Ciutacu: Cât îl ustură! A găsit unul cu gura cel puțin la fel de mare ca a lui, dar cu talent la scris, iar acum o arde la argumente. E drept, postările lui grobiene mustesc de argumente. Nu știu dacă avem amândoi același DEX pe masă, da' decent nu poate fi omul care intra prin bucătărie la Taverna Sârbului (și ieșea pe la gunoi) ca să se întâlnească nevăzut cu acela care avea să ajungă "pușcăriașul Voiculescu"

Citiți aici subiectul pe larg unde găsiți toate repliciile din scandal.

Realitatea TV

Și la Realitatea TV a fost scandal monstru avându-l protagonist pe Rareș Bogdan. S-a pus problema plecării sale de la acest post de televiziune, dar spiritele s-au calmat după câteva zile de absență de pe micul ecran. 

Pot fi acuzat de multe – că mă aprind ușor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România așa cum cred eu că este bine și moral.

Publicul Realitatea TV, publicul fabulos al „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan" merită câteva explicații pe care le dau din toată inima, având mintea extrem de limpede.

”Jocuri de Putere continuă lupta!

Realitatea TV și emisiunea fanion, „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan", nu își schimbă direcția! Continuăm lupta pe baricada României morale, României reale, României eterne. Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan" sunt o poveste despre lungul drum al jurnalistului către succes pe calea inteligenței, a muncii, a corectitudinii și a pasiunii.

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine”, spunea Rareș Bogdan. Mai multe detalii aici.

Cât despre Mircea Badea, amintim replicile pe care i le-a dat lui Florin Bădiță vizavi de consumul de marijuana. Le puteți citi aici.

VEZI ȘI: Pieleanu, despre Ponta: Când vii și spui așa ceva... S-A TERMINAT!

 

HOROSCOP 2019. ZODII unde să călătorești în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel