Mihai Gâdea, mesaj tulburător în miez de noapte

Mihai Gâdea a transmis un mesaj tulburător în miez de noapte.

În finalul emisiunii "Sinteza Zilei", realizatorul TV a vorbit despre nedreptate.

"Mă întreabă uneori lumea dacă este greu să fac emisiune în fiecare zi. Este foarte greu și nu este foarte greu pentru că ai nevoie de anduranță fizică, disciplină, că nu ai avea subiecte, că nu ar fi lucruri interesante de spus. Toate aceste lucruri le capeți dacă faci un an, doi, zece. Ajungi să găsești lucruri interesante. România este o țară în care dacă pui o cameră de luat vederi, la orice colț de stradă, ai găsit subiectul.

Este foarte greu să faci emisiuni zilnice în această țară pentru că te lovește în fiecare zi prea multă nedreptate. În momentul în care ești un om și te lovește o dată, de două ori, de nouă ori, vine ziua în care te întrebi: 'o să schimb eu lumea? Voi reuși eu ca toate aceste hoarde de oameni care au ticăloșit, care au furat, care au făcut lucruri teribile?'. Vă mărturisesc că uneori este foarte greu și uneori, ca în această seară, îți vine să întrebi 'pentru ce? De ce?'. Sunt așa de multe lucruri evidente...

De multe ori, albul e alb și negrul e negru. Se întâmplă uneori să fie mai complicat. Dar atunci când e albul e alb și negrul e negru și când vezi că cineva vine și îți spune că negrul e alb și albul e negru, spui: 'îți bați joc de mine?'. Și de multe ori, răspunsul este da. Și întrebi 'de ce?'. Răspunsul: 'pentru că putem'. De multe ori vorbim de nedreptate. Trebuie să ne gândim cu toții dacă nedreptatea este forma de existență pe care am acceptat-o și pe care o acceptăm", a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel