Mihai Gâdea: L-am invitat pe Klaus Iohannis. Răspunsul președintelui

Mihai Gâdea a povestit că l-a invitat pe Klaus Iohannis să transmită un mesaj după tragedia de la Club Colectiv.

Președintele a răspuns invitației și a transmis un mesaj video pe care jurnalistul l-a prezentat duminică seară la Antena 3.

"Pentru că seara aceasta este una aparte, l-am invitat pe domnul Klaus Iohannis să adreseze un mesaj tuturor românilor care s-au alăturat acestui demers de solidaritate", a spus Mihai Gâdea înainte de a prezenta declarațiile președintelui.

Iată mesajul lui Klaus Iohannis

"Traversăm un moment de grea încercare. O tragedie cumplită a lovit sute de familii din România. Fie că ne îndreptăm gândul spre cei care au pierit în incendiul devastator, fie că ne rugăm pentru sănătatea tinerilor care se luptă pentru viață în spitale, trebuie să privim această tragedie cu toată compasiunea, dar și cu toată responsabilitatea", a spus Klaus Iohannis în mesajul transmis.

"Astăzi putem să arătăm cu toții că ne pasă și că suntem uniți. Ne-au arătat acest lucru sute de medici și infirmiere care au venit la spital fără să fie obligați, miile de români care au donat sânge sau zecile de voluntari care și-au oferit sprijinul oriunde era necesar. Vreau să le mulțumesc pentru inițiativă, implicare și omenie. Le asigur pe toți de respectul meu. În acest momente, avem datoria să învățăm o lecție din păcate plătită cu atâtea vieți și cu atâta suferință. Nu mai avem voie să tolerăm incompetența unor autorități, ineficiența unor instituții și nu mai putem lăsa corupția să se întindă până ucide", a mai zis președintele.

[citeste si]

 

Sunt momente când o națiune își dă măsura coeziunii, a solidarității și, până la urmă, a tăriei sale. Astăzi putem să arătăm cu toții că ne pasă și că suntem uniți.

Posted by Klaus Iohannis on 1 Noiembrie 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel