Mihai Gâdea, interviu cu fiica lui Gheorghe Dincă. Primele declarații după audierea la DIICOT: Nu este adevărat ASTA

Fiica lui Gheorghe Dincă a acordat un interviu după audierea de la DIICOT, lui Mihai Gâdea, la Antena 3. 

Fiica lui Gheorghe Dincă a afirmat, pentru Antena 3, că a trecut prin Caracal ”în interes de serviciu, am fost la Dăbuleni”, fiind însoțită și de o angajată, pe lângă frate. ”Am plecat noaptea - marți spre miercuri- din Timișoara și am ajuns dimineața în Dăbuleni” a afirmat fiica lui Gheorghe Dincă. ”În jurul orei 10:00 am trecut - n.r. prin fața porții tatălui său - miercuri.” a precizat Daniela, adăugând că n-a trecut pentru că era în întârziere, fiind cu doi șoferi pentru a ajunge la Dăbuleni și a se întoarce în Timișoara în timp util. Ea a susținut că-n ultimii ani nu a vorbit mai deloc cu tatăl său, spunând că nu se stricaseră relațiile, dar nu se mai comunica, ultima oară văzându-l la înmomântarea bunicii, în urmă cu un an. Despre persoanele care au ieșit din curtea lui Dincă, spune că nu-i cunoaște, pentru că n-a copilărit acolo, dar ”fratele i-a recunoscut”. 

(w670)

”Nu ni s-a permis nici să-l vedem. Am cerut, dar a zis că nu ni se permite în timpul anchetei, că putem cere după terminarea anchetei” a afirmat Daniela Dincă. 

”Omul pe care-l știu nu aș crede că face lucrurile astea - să fie într-o grupare. Nu mai era relație între noi și nu pot garanta. Din punct de vedere al autorităților, el este vinovat, dar, din ce se vehiculează nu știm ce să mai credem” spune Daniela, fiica Dincă despre posibilitatea ca el să fie parte într-o grupare de trafic de persoane. 

Cât despre primul telefon pe care l-ar fi dat Dincă lui Ionuț, fiul mijlociu, Daniela spune că ”nu e adevărată asta”, cum a spus și că nu e adevărat că fratele său a fost bătut și a dormit pe străzi încă de la 12 ani.  

Despre banii lui Gheorghe Dincă din cont, 2 miliarde de lei, Daniela răspunde că ”am înțeles că nu e asta suma”, dar justifică banii prin terenurile vândute din spatele casei, care sunt parcelate.  

”Este justificată furia opiniei publice” spune Daniela Dincă. 

Cu privire la internările lui Gheorghe Dincă la psihiatrie, Daniela spune că nu a știut nici ea, nici frații ei, dar nici mama ei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel