Mihai Gâdea, impresionat până la lacrimi în emisiunea pe care o prezintă

Mihai Gâdea a avut o ediție specială marți, 18 martie, la Sinteza Zilei.

La emisiunea pe care o prezintă, i-au fost invitați mai mulți oameni cu povești de viață extraordinare.

Mihai Gâdea a mărturisit că întâmplările oamenilor pe care i-a avut în platou l-au impresionat foarte mult, în special povestea lui Emanuel.

Este vorba despre un tânăr care a trăit timp de 23 de ani într-un canal. A fugit de acasă când era mic copil pentru că nu mai suporta violențele și scandalurile din familia sa. În prezent, totul a rămas în urmă, iar acum trăiește un vis. Lucrează la un hotel de lux din Capitală. Are o familie, în curând va avea şi o casă numai a lui. Mai mult, o echipă de televiziune din SUA realizează chiar în aceste zile un reportaj cu viaţa lui Emanuel, realizat cu sprijinul Asociaţiei Light for the Lost, care va intra în casele a peste patru milioane de oameni.

"Povestea lui Emanuel – pentru mine – a fost una care m-a marcat pur și simplu. În copilărie, singura lui scăpare era să fugă de acasă. În căminul lui era cumplit... era multă violență. Când ești bătut, uneori mai bine fugi. Diferența dintre imaginile pe care le vezi cu Emanuel când iese din canal și ceea ce este el astăzi... este mare. A supraviețuit aproape 20 de ani într-un canal de la Gara de Nord. Este fantastic că povestea lui va fi cunoscută în toată lumea. O echipă de televiziune din America a venit în România să-l cunoască pe Emanuel. Cel puțin patru milioane de americani vor afla cine este Emanuel", a spus Mihai Gâdea la Sinteza Zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel