Mihai Gâdea, către Ionel Dancă: Pupați-o în c.. pe Kovesi!

Un scandal-monstru a fost în direct, la Antena 3. 

Laura Codruța Kovesi a afirmat că ”nu am dovada că vreunul din procurorii de la Ploieşti şi-a îndeplinit necorespunzător atribuţiile de serviciu”. 

Într-o dezbatere ulterioară conferinței de presă a procurorului-șef al DNA, care a apărat ceea ce s-a întâmplat la DNA Ploiești, și ulterior celui de-al treilea episod cu înregistrări prezentat de Vlad Cosma, excedat de lozincile liberalului Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, Mihai Gâdea a mers lângă acesta și a încercat să-i explice ”de la om la om”. 

”Domnule Dancă, nu înțelegeți nimic!” se auzea din platou. ”N-ați înțeles nimic” a întărit și deputata PSD Andreea Cosma. 

[citeste si]

”Domnule Dancă, încerc să vă explic așa de la om la om, domnule Dancă nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați, înțelegeți treaba asta?” i-a spus Mihai Gâdea lui Ionel Dancă. 

”Domnule Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți ca pentru un polițist pedofil să plece ministrul de Interne? De ce?” a întrebat Ionel Dancă. ”Cum de ce?” a continuat Mihai Gâdea. Pavel Abraham se auzea strigând: ”Haideți, nu transferați discuția în altă parte!”. ”Așa faceți și acum, de ce să plece șeful unei instituții pentru că un Portocală face probe cu tigăi?” a strigat Ionel Dancă. 

Mihai Gâdea i-a replicat lui Ionel Dancă: ”Pupați-o, dom`ne, în c... pe Kovesi!”. ”Nu, domnu` Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi”, a continuat Ionel Dancă. 

”Ministrul de Interne n-a spus că polițistul pedofil a aplicat legea, aici s-a acoperit dle Dancă, chiar nu înțelegeți?” a întrebat Șerban Nicolae, în încercarea de a explica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel