Mihai Gâdea aruncă BOMBA. Notă informativă despre Dragnea pentru Juncker

Mihai Gâdea a prezentat, în exclusivitate, la Sinteza Zilei, o notă informativă trimisă de la Bucureşti preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în data de 4 decembrie. 

"Nu e propagandă. E un raport intern. Este un document care cred că explică multe cu privire la atitudinile pe care le-am văzut la Bruxelles în ultimii ani", a declarat Mihai Gâdea, la Antena 3.

Titlul notei informative, redactată de Cristea Angela, din raportul prezentat, este "Talentatul domn Dragnea".

"Este o parafrază a unui film celebru, "Talentatul domn Ripley". Ripley este un impostor care pretinde a fi altcineva, îşi asumă identitatea unei alte persoane, încearcă să trăiască viaţa altcuiva şi nu se dă în lături să omoare pentru a-şi proteja ceea ce a devenit. Titltul raportului făcut de reprezentantul Comisiei Europene la Bucureşti pentru Juncker este "Talentatul domn Dragnea", care cred că este o parafrază. Este prea puternic titlul ca să fie o întâmplare", a spus Mihai Gâdea.

Cristea Angela este șefa reprezentanţei Comisiei Europene în România, lucrează pentru Bruxelles și este una dintre persoanele apropiate de Dacian Coloș. Documentul transmis de ea către Junker, numit raport politic, este din 4.12.2018.

Cristea Angela scrie despre poziția lui Dragnea la conducerea PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel