Mihai Gâdea, ANUNȚ: Nu a fost niciodată AȘA CEVA. În cazul în care ni se întâmplă ceva, să știți...

Prezentatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, Mihai Gâdea, a făcut un anunț în direct despre investigații cutremurătoare. 

Mihai Gâdea a precizat că a făcut acest anunț în direct în eventualitatea în care li s-ar putea întâmpla ceva. Astfel, a informat oamenii că de la aceste investigații ar putea păți ceva. Cu toate acestea, a precizat că nimic nu va opri difuzarea anchetelor. 

”Fac un anunț în această seară. Postul nostru de televiziune lucrează la niște investigații cutremurătoare. Nu a fost niciodată așa ceva. Fac acest anunț cu privire la aceste anchete și la abuzuri care au fost făcute în România ca în cazul în care ni se întâmplă ceva să știți de unde ni se trage însă anchetele nu vor putea să fie înăbușite în niciun fel, ele vor ieși la suprafață. Vine un moment și acel moment a sosit în care cine a furat să plătească și cine a abuzat să plătească. Nu cred că putem permite, ca țară, să continuăm în această confuzie. Dacă putem, vom vedea care este etapa următoare după acest haos generalizat. Oamenii au ajuns la un anumit nivel în care nu mai prea pot cu modul în care se întâmplă anumite abuzuri”, a spus Mihai Gâdea, marți seară, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel