Mihai Gâdea, anunț important privind interviul cu Cioloș amânat de TVR

Mihai Gâdea a anunțat, duminică seară, la „Sinteza zilei”, că Antena 3 se oferă să difuzeze interviul acordat de premierul Dacian Cioloș pentru emisiunea Viața Satului, amânat de Televiziunea Publică. 

 

"Antena 3 se oferă să difuzeze interviul cenzurat de TVR", a anunțat Mihai Gâdea.

În completare, Mircea Badea a spus: "...dacă Televiziunea Română este suficient de drăguță încât să ne dea drepturile de difuzare. În cazul în care Televiziunea Română nu e drăguță să ne dea drepturile de difuîare ale emisiunii, ne oferim să facem noi un interviu cu dl Cioloș pe exact aceleași teme, ca să nu mai fie probleme din acestea de expunere în spațiul public".  

[citeste si]

"Cenzura nu trebuie lăsată așa, motiv pentru care Antena 3 în mod public se oferă să difuzeze mâine interviul cenzurat de TVR. Dacă e nevoie, cumpărăm drepturile de difuzare. Ar fi mare păcat ca un interviu ce a fost deja oferit, să nu fe difuzat", a încheiat Mihai Gâdea.  

Televiziunea publică a anunţat, duminică, amânarea difuzării interviului acordat de prim-ministrul Dacian Cioloş emisiunii ”Viaţa Satului”, invocând perioada de campanie electorală şi faptul că demnitarul este imaginea unuia dintre partidele politice.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel