Urmărește emisiunea live


Mihai Fifor vrea să fie președintele României. Ce zice Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Mihai Fifor a anunțat oficial că va candida în competiția internă pentru prezidențiabilul PSD. Codrin Ștefănescu a comentat decizia sa luni după-amiază.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a anunțat, pe Facebook, că a decis să se înscrie în competiția internă pentru alegerile prezidențiale din partea PSD. Social-democratul a spus că vrea să fie cu adevărat un președinte al tuturor românilor.

Luni după-amiază, Codrin Ștefănescu a avut o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale. A vorbit despre alegerile prezidențiale și decizia lui Fifor.

„Miza noastră este să avem un candidat care să ajungă în turul doi la prezidențiale. (...) E foarte important ca acest candidat să fie aprobat de Congres! (...) PSD are capacitate organizatorică pentru a lansa un candidat pentru turul doi cu șanse mari", a spus Codrin Ștefănescu.

„Dacă și Fifor dorește, este binevenit", a subliniat acesta.

Momentan, social democrații Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Liviu Pleșoianu au anunțat că intenționează să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel