Mihai Fifor, vizită în Afganistan

mihai fifor
mihai fifor

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a efectuat, în perioada 27-29 decembrie, o vizită la Baza Militară Aeriană Kandahar, Afganistan, unde s-a întâlnit cu militarii români. 

Oficialul român, însoţit de şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, le-a mulţumit ofiţerilor şi subofiţerilor dislocaţi în Kandahar pentru participarea la misiunile din teatrele de operaţii. 

"Vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce faceţi. Cuvintele sunt mult prea sărace pentru a vă mulţumi, dumneavoastră şi tuturor celor cei dragi, care vă sunt mereu aproape în dificila misiune pe care o desfăşuraţi", a scris Fifor, vineri, pe Facebook. 

Ministrul a stat de vorbă cu militarii români şi a gustat, alături de aceştia, bucate tradiţionale româneşti. 

"Am stat de vorbă cu ei, am gustat împreună bucatele tradiţionale româneşti şi am povestit mult despre nevoile lor şi despre planurile Armatei pentru anul 2018, care sunt foarte ambiţioase din punctul nostru de vedere. Sper să fi reuşit să le fi alinat dorul de copii, de familie şi să îi fi motivat pentru misiunile ce vor veni în noul an", a adăugat ministrul Apărării. 

Programul a cuprins şi un briefing de informare privind misiunile, activităţile desfăşurate de către forţele române dislocate în bazele militare din Afganistan, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel