Urmărește emisiunea live


Mihai Fifor, mesaj după moartea tragică a unui caporal din Marina militară

mihai fifor
mihai fifor

Mihai Fifor a transmis un mesaj după ce caporalul, Ionuț Marinescu, din Marina militară și-a pierdut viața la doar 36 de ani.

În trecut, fiica acestuia a fost ajutată de ministrul Apărării de atunci, Mihai Fifor, care a relatat acest moment, în direct, la Antena 3.

'Am stat de vorbă cu acesta, în urmă cu un an. Avea nevoie de ajutor pentru fetița sa bolnavă. El era în Mediterană cu fregata. Armata este o familie și ne-am mobilizat. Atunci am făcut, să zicem o glumă. L-am sunat direct pe fregată. A dat să închidă telefonul pentru că nu a crezut că Ministrul Apărării este cel care îl sună. L-am sfătuit, încurajat să își vadă de misiunea sa pentru că acasă ne ocupăm noi de familia sa.  (...) Acum, sunt șocat. Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla un astfel de lucru.' a spus Mihai Fifor.

'Era un om tânăr, în putere, plin de viață. Ar fi trebui să fie acasă să își sărbătorească aniversarea acasă cu cei dragi, cu familia. Rămân în urmă două fetițe...Transmit condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească! Îmi doresc să nu se repete astfel de situații. Vom cunoaște de ce s-a ajuns aici. Sper să evităm pe viitor astfel de lucruri. Îmi este greu să mă pronunț pentru că încă nu știm exact ce s-a întâmplat...' a declarat Mihai Fifor, în direct, la Antena 3.

Caporalul Ionuț Marinescu, un militar de pe fregata 'Regele Ferdinand' a murit, cu doar câteva ore înainte de a împlini vârsta de 36 de ani. Acesta era suspect de hepatită. O anchetă a fost demarată în acest sens pentru a se stabili exact cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel