Mihai Fifor, lovitură în CEx al PSD de vineri. A căzut la vot

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Poziția lui Mihai Fifor în PSD a fost supusă la vot în CEx-ul de vineri al PSD.

Conform Realitatea Tv, în urma votului de vineri din ședința PSD, Mihai Fifor nu mai este șeful de campanie pentru alegerile prezidențiale.

De campania pentru prezidențiale se vor ocupa cei care au rezultate bune din județe, din fiecare regiune câte un om. Au foat luate mai multe decizii în CEx-ul de vineri. În primul rând s-a votat în unanimitate ca Mihai Fifor să nu mai fie șef de campanie pentru Viorica Dăncilă, rămâne, însă, în funcția de secretar general al PSD, deși au fost mai multe solicitări ca el să fie schimbat din funcție, conform sursei citate.

Pul Stănescu, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda alături de Marcel Ciolacu i-au adus mai multe reproșuri lui Fifor și au cerut schimbarea sa din funcția de secretar general al partidului. Viorica Dăncilă, însă, nu a supus aceată propunere la vot. Ea spus că doar Congresul îl poate scoate pe Mihai Fifor din această funcție.

De campania prezidențială se vor ocupa liderii județeni care au avut cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare, printre aceștia Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Niculae Bădălău și Dumitru Buzatu, mai anunță Realitaea Tv.

De asemenea, s-a votat în unanimitate ca săptămâna viitoare, dacă președintele va convoca o nouă rundă de consultări, PSD să nu meargă nici de această dată, cum nu a mers nici astăzi la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel