Mihai Fifor, după ieșirea ALDE de la guvernare: Au înșelat votul românilor. I-am spus un lucru foarte clar lui Tăriceanu!

Mihai Fifor a făcut primele declarații după ce ALDE și-a anunțat retragrea de la guvernare.

"Vom negocia pentru a putea să rămânem al guvernare fără niciun fel de problemă. Negociem să avem parlamentari. Nu este vorba dar despre UDMR, ci despre parlamanetari din toate formaţiunile politice", a declarat Mihai Fifor.

"Primul pas pe care îl facem este de a ne întâlni cu colegii la sfârşitul săptămânii. Suntem pe litoral ne întâlnim cu colegii parlamentari, cu CExN din nou, cu preşedinţii de consilii judeţene", a mai spus Fifor.

"Au înșelat votul românilor"

Întrebat de ce PSD nu a făcut un pas spate, Mihai Fifor a spus: "Dar de ce trebuia să facă PSD un pas în spate? Până la urmă, cei care au decis să părăsească guvernarea şi, în felul acesta, în opinia mea, să înşele votul românilor au fost cei de la ALDE, nu noi. Noi ne-am asumat să ducem programul de guvernare la bun sfârşit".

Cât despre nemulţumirile lui Călin Popescu Tăriceanu, Mihai Fifor a spus: "Pâna la un punct, am crezut că înţelegem, o chestiune legată de programul de guvernare. Însă, după coaliţia de astăzi, nu mai sunt atât de convins că am reuşit să înţeleg resorturile intime ale ieşirii ALDE de la guvernare. Noi am spus un lucru foarte clar şi i l-am spus şi domnului Tăriceanu: Nu vom accepta ca PRO România să meargă la guvernare alături de PSD".

"Pleci de lângă un partid puternic, mare ca să te duci lângă un partid aproape inexistent", a mai spus Fifor, referitor la plecarea ALDE de la guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel