Mihai Fifor, avertisment pentru infractori: Lupta împotriva criminalităţii a început

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Ministrul interimar de interne a lansat un avertisment pentru infractorii din România, în contextul tragediei de la Caracal. 

"Am solicitat astăzi tuturor prefecților și șefilor structurilor județene ale M.A.I. să efectueze în cel mai scurt timp o analiză privind vulnerabilitățile ce țin de ordinea publică, nivelul infracționalității, stadiul și gradul de rezolvare a sesizărilor și a dosarelor penale, precum și principalele riscuri la adresa cetățenilor în fiecare județ.

Am cerut, de asemenea, ca analiza să cuprindă și situațiile referitoare la siguranța în școli, la numărul de infracțiuni comise în incinta unităților de învățământ și în zonele adiacente, dar și luarea urgentă de măsuri pentru a ne asigura că unitățile de învățământ sunt pregătite pentru începerea anului școlar.

Am cerut prefecților să își amâne concediile, pentru a asigura personal comanda instituțiilor în această perioadă și să se implice activ în coordonarea instituțiilor județene, cu accent pe cele cu atribuții în garantarea siguranței și a ordinii publice.

Lupta împotriva criminalității a început. Fără compromisuri, toleranță și amânări, vom face tot ceea ce este necesar pentru ca siguranța oamenilor să primeze", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel