Mihai Fifor, atac la opoziţie: Soluţiile lor de guvernare au venit deja. Sub forma unor ameninţări!

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un atac la adresa opoziţiei în ceea ce priveşte capacitatea de a guverna România. 

"Vreau să vă întreb, retoric desigur, dacă vedeţi vreun alt partid în stare să facă ordine în această ţară, să fie aproape de oameni, în afară de PSD! Haideţi să le luăm pe rând. Uniunea Salvaţi România. Un partid fără experienţă, oameni care nu se înţeleg între ei. Încă se ceartă cine să le fie preşedinte, cine să le fie candidat. Credeţi că se vor înţelege cu toţi românii şi vor înţelege ce e de făcut pentru binele acestei ţări? Evident, nu! 

Liberalii au capacitatea de a menţine măcar creşterile pe care PSD le-a reuşit la guvernare? Răspunsul este tot nu. Credeţi că vor lucra bine în instituţii cu oamenii pe care deja îi ponegresc şi îi ameninţă că îi vor da afară? Nu. Soluţiile lor de guvernare au fost promovate chiar zilele trecute printr-o ameninţare: vă tăiem salariile, pensiile, vă luăm sporurile, vă luăm voucherele şi tot ce mai aveţi. Credeţi că aceşti oameni, din opoziţie, sunt în stare să fie alături de români? Răspunsul este Nu! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel