Mihai Fifor, atac la Klaus Iohannis: Cinismul nu ţine loc de CSAT

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis după declaraţiile de la Palatul Cotroceni, afirmând că cinismul nu ţine loc de şedinţă CSAT, dar şi că şeful statului nu a înţeles nimic din durerea acestor zile. 

"Klaus Iohannis a ratat în această seară un bun moment să arate că este OM și că este președintele tuturor românilor! Abordarea ipocrită, politizarea suferinței fără margini a unor părinți distruși deja și neasumarea demiterii de îndată a directorului STS arată că președintele Iohannis este încă prizonierul intereselor sale electorale. Cinismul de a te urca politic pe durerea oamenilor și aroganța de a te considera deja viitorul președinte care va numi o nouă majoritate demonstrează că nu a înțeles nimic din gravitatea și din durerea acestor zile.

Ne pare rău că și-a întrerupt concediul doar pentru a puncta electoral, după 3 zile fără vreo reacție, neînțelegând că trebuia să ia măsuri imediate și drastice pentru eșecul și neasumarea responsabilității de către directorul STS!", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

Cinism în loc de şedinţă CSAT

"Cinismul nu ține locul unei ședințe CSAT pe care trebuia să o convoace urgent, iar dorința sa de a puncta electoral nu aduce nicio alinare acolo unde un minim respect pentru durere ar fi trebuit să existe, acolo unde trebuia să vedem o minimă responsabilitate pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Din păcate, Klaus Iohannis a arătat în această seară cât “ghinion” avem cu un președinte care nici după 5 ani la Cotroceni nu poate să simtă pulsul acestei țări", a concluzionat secretarul general PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel