Mihai Fifor: Am votat împotriva ideii de austeritate

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat că a votat cu gândul la "o ţară prosperă, demnă şi respectată oriunde în această lume".

Mihai Fifor a votat pe lista suplimentară la o secţie de la Colegiul Naţional "Sfântu Sava". Alături de secretarul general al PSD, s-a prezentat la urne şi fostul ministru al Agriculturii Petre Daea, scrie Agerpres. 

"Am votat pentru o ţară în care fiecare român să se regăsească şi în care fiecare român să simtă că are un viitor. Am votat cu gândul la o ţară prosperă, demnă şi respectată oriunde în această lume. Am votat împotriva ideii de austeritate, împotriva oricărui proiect care ar putea să pună în pericol la un moment dat siguranţa cetăţeanului în această ţară, împotriva oricărui proiect care ar putea să pericliteze viaţa bătrânilor noştri, a copiilor noştri, a părinţilor noştri, pentru că, până la urmă, pentru noi este important să ştim că, repet, putem avea o ţară în care fiecare român să poată să trăiască şi să aibă un viitor. O ţară în care fiecare român care, voit sau nevoit, a trebuit să plece să-şi găsească un rost dincolo de frontiere, să se poată întoarce şi să poată să trăiască decent şi în deplină siguranţă", a spus Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel