Mihai Fifor: Plecarea Guvernului PNL revigorează economia României

Mihai Fifor
Mihai Fifor

"Leul s-a întărit în raport cu euro pe piața valutară internațională imediat după votul din Parlament privind moțiunea de cenzură, bancherii internaționali de investiții interpretând căderea Guvernului drept un eveniment pozitiv", apreciază Mihai Fifor (PSD).

"Plecarea Guvernului PNL revigorează economia României, care a intrat pe un drum periculos în ultimele trei luni de guvernare liberală. Întărirea leului în raport cu euro, cu lira sterlină și cu francul elevețian după adoptarea moțiunii de cenzură arată cât de mult rău au făcut liberalii economiei românești în numai trei luni de zile! Mediul de afaceri a răsuflat ușurat și a început să aibă încredere în economica locală după demiterea guvernului Orban", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Avertismentul PSD cu privire la măsurile luate de liberali

"Amanetarea României de către PNL prin realizarea de împrumuturi uriașe în fiecare săptămână a condus la pierderea încrederii mediului economic în măsurile statului. Leul, care în ultimele luni a ajuns la minime istorice, s-a întărit în raport cu euro pe piața valutară internațională imediat după votul din Parlament, bancherii internaționali de investiții interpretând căderea Guvernului drept un eveniment pozitiv.

PSD a avertizat în fiecare zi că toate măsurile PNL duc către dezastru economia și scumpesc nivelul de trai al fiecărui cetățean, dar PNL a reacționat de fiecare dată printr-o atitudine sfidătoare și în bătaie de joc la adresa românilor", apreciază Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel