Mihai Drăgan: Violeta Alexandru, FUMIGENĂ. MIZA declarațiilor alarmiste despre banii pentru PENSII

Violeta Alexandru foto Agerpres
Violeta Alexandru foto Agerpres

Avocatul Mihai Drăgan consideră că declarațiile Violetei Alexandru despre lipsa banilor pentru pensii au un scop extrem de clar. 

”Doamna ministru ar spune chestii senzaționale, dacă n-ar vorbi prostii” este opinia avocatului Mihai Drăgan, exprimată la Antena 3, în urma afirmațiilor ministrului Muncii, Violeta Alexandru. ”Doamna ministru e contrazisă de cifre, în primul rând” afirmă Mihai Drăgan. ”În al doilea rând, din prima declarație dată în calitate de ministru propus, nici măcar votat, ne-a explicat că trebuie să creștem contribuția la pilonul II, adică la contribuția la pensiile private, adică banii către societățile private și ne-a explicat că nu va lua din pilonul I, garantat de stat, pentru că firmele private pot să mai intre și-n faliment, deci va urma o mărire a contribuțiilor pe muncă. Despre asta este vorba în propoziție. Este evident că puterea PDL-istă nu face altceva decât să-i servească pe cei care i-a propulsat în poziția de a conduce România” mai afirmă avocatul. 

”Au reușit, cu viteza luminii, să ducă România în zid, suntem împrumutați, într-o lună și jumătate, cât nu ne-am împrumutat în ultimii aprox. 8 ani, de pe vremea lui Băsescu. Nu se dorește decât îndatorarea țării” a mai subliniat av. Mihai Drăgan, precizând că, dintr-o dată, suntem într-o situație fără ieșire. 

”Deci ni se aruncă fumigene pentru a justifica o creștere a costurilor muncii, foarte simplu” a concluzionat el. 

Ministrul Muncii a afirmat că nu intră bani pentru pensii, dar, în același timp, cifrele arată că numărul angajaților este în creștere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel