Mihai Constantinescu, stop cardio-respirator. De ce se întâmplă și cât de grav e

Mihai Constantinescu se află în stare gravă în spital după ce a suferit nu mai puțin de trei stop cardio-respiratorii în mai puțin de 24 de ore. Specialiștii explică modul în care se produce această problemă medicală gravă, dar și cât de periculoasă este. 

Mihai Constantinescu, stop cardio-respirator. Specialiștii detaliază modul în care se produce stopul cardio-respirator, dar și care sunt simptomele pe care le are un bolnav care urmează să facă un astfel de atac. 

Mihai Constantinescu, stop cardio-respirator. În ultimele 24 de ore, Mihai Constantinescu a suferit nu mai puțin de trei stop cario-respiratorii și se află în prezent internat la Spitalul Floreasca din Capitală. 

Mihai Constantinescu, stop cardio-respirator. Cunoscutul compozitor avea probleme medicale, în special cu inima, de aproximativ 12 ani, iar până în prezent a mai suferit două intervenții chirurgicale majore la inimă.  

Cât de periculos este stopul cardio-respirator, dar și care este diferența dintre stop cardiac și stop respirator aflați citind articolul integral pe DCMEDICAL.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel